Om mig

Ernas lilla barnbarn Hilma.

Ernax Design

 

Jag som är Ernax Design heter Ragna Hellberg och jag startade mitt företag 2006 .

 

Ernax Design döptes till Ernax Design efter en brainstorming hemma runt köksbordet där min franska bulldogg Erna självklart satt med på en av stolarna och ivrigt lyssnade till konversationen och hoppades att något gott skulle komma hennes väg. Ja men X är populärt sa min vän i reklamsvängen och så tittade vi på Erna och Ernax var fött.

 

I början sysslade vi med gravyr i samarbete med en duktig gravör som lasergraverade på glas, trä och andra material och mest blev det till privatpersoner men lite eftersom började jag göra presentations-material och inbjudningar och på den vägen är det. Idag är mina kunder mest inom den offentliga och privata företagssektorn.

 

Mitt fotointresse började på slutet av 80-talet på riktigt men redan i tonåren fotograferade jag mycket. Jag fick min första digitalkamera 2003 och sen dess har jag fotograferat mycket. Jag litar mycket till min känsla för bilder och ljus i mitt fotograferande och tycker om att redigera mina bilder. Jag letar alltid efter en känsla i mina bilder.

 

Jag arbetar en hel del som funktionär i hundsammanhang och har även en kennelverksamhet under kennelnamnet Hagabergslidens (www.hagabergslidenskennel.se).