Köpvillkor

Köpvillkor

 

Beställning

Beställning sker via vår hemsida, per telefon eller e-post. Vi skickar alltid orderbekräftelse. Inga expeditionskostnader tillkommer och alla pris anges ex moms. Dock tillkommer kostnad för frakten. Alla kostnader specificeras på vår orderbekräftelse.

 

Betalningsvillkor

Betalning sker till bankgiro 5768-4664. Vi fakturerar med 30 dagars betalningstid.

 

Leverans

Leverans sker med post eller DHL beroende på vilket som blir billigast för er som kund. Leveransbesked (antal dagar till vi kan leverera beroende på orderingång och storlek på beställning) ges på orderbekräftelsen.

 

Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med det du får levererat vill vi att du omgående meddelar oss på mail info@ernaxdesign.se så att vi kan hjälpa till att avhjälpa felet. Köparen står alltid för samtliga kostnader för returer och inga portokostnader betalas tillbaks.

 

Om en produkt är felaktig tillämpas konsumentköplagens regler eller köplagen. Köparen ska inom rimlig tid ta kontakt med oss för att reklamera felet.

 

Övrigt

Ernax Design förbehåller sig rätten att när som helst ändra information på webbsidan såsom priser, tekniska specifikationer och produkterbjudanden.

 

Företaget har F-skattsedel.